Čau visiem,
Gan jau, ka vēl kāds ir apmeklējis kādus filatēlijas pasākumus, izstādes? Kā jums ir klājies? Šoruden aizgāju pirmo reizi uz Stampex Londonā ar mērķi atrast pārdošanā kādas Latvijas markas, bet neveiksmīgi Nosūtītas pastkartes un aploksnes gan daudziem bija, nopirku trīs, bet nezinu tagad, ko lai ar tām dara - likt klāt albumā, taisīt jaunu pastkaršu albumu/mapi vai vienkārši atstāt atsevišķi. Varbūt kāds ir izdomājis interesantu risinājumu? Divas ir Ziemassvētku kartītes no ASV uz Bausku, 1920. gadi un trešā ir ikdienišķa sarakste, 1940. gadi, sūtīta starp divām Latvijas pilsētām (nav pei rokas, neatceros vairs tik precīzi).
Filatēlijas pasākumi/izstādes
Re: Filatēlijas pasākumi/izstādes
Čau!
Es jaunībā daudz viesojos filatēlijas izstādēs, bet nu neesmu tās apmeklējis jau ļoti ilgi.
Interesantākās pastkartes ir tās, kuras glabā kādu "noslēpumu", mums reiz bija arī mazs rakstiņš par to -> Vecās pastkartītes noslēpumi
Lai gan, ziemassvētku pastkartīšu kolekcija arī izklausās interesanti
Starp citu, atcerējos par vēl vienu rakstiņu, par Aneti, kura krāj pastkartītes, varbūt ko noderīgu var atrast arī tur -> Liepājnieces Anetes Pogules neparastā pastkartīšu kolekcija
Es jaunībā daudz viesojos filatēlijas izstādēs, bet nu neesmu tās apmeklējis jau ļoti ilgi.
Interesantākās pastkartes ir tās, kuras glabā kādu "noslēpumu", mums reiz bija arī mazs rakstiņš par to -> Vecās pastkartītes noslēpumi
Lai gan, ziemassvētku pastkartīšu kolekcija arī izklausās interesanti
Starp citu, atcerējos par vēl vienu rakstiņu, par Aneti, kura krāj pastkartītes, varbūt ko noderīgu var atrast arī tur -> Liepājnieces Anetes Pogules neparastā pastkartīšu kolekcija
Njā, lielākoties stendi bija tieši par Britu filatēliju, kas diezgan loģiski, līdz ar to apmeklējums man ilga kādu stundu varbūt Cenas arī nebija pašas draudzīgākās, minimums 10 mārciņas par pastkarti/aploksni, lielākoties 20+, bet nu ar visu to, gan jau nākamgad braukšu atkal, par cik tie pasākumi jau nav tik bieži Londonā gan reizi mēnesī kaut kādā pazemes stāvvietā notiek tirdziņš ja nemaldos, gan markām, pastkartēm, monētām, medaļām utt., bet neesmu uz to bijusi nekad. Latvijā, cik saprotu, kaut kas ik pa laikam ntiek 6. vidusskolā?
Pastkaršu atšifrēšana man liekas vesela māksla, varbūt jāieliek pastkaršu sadaļā manējās un ko esmu par tām atradusi, pasarg' Dievs, ko palaidusi garām
Pastkaršu atšifrēšana man liekas vesela māksla, varbūt jāieliek pastkaršu sadaļā manējās un ko esmu par tām atradusi, pasarg' Dievs, ko palaidusi garām
Jap, Latvijā ir 6. vsk Rīgā un Daugavpils kultūras pilī, Daugavpilī, bet - arī ļoti skopa informācija par Rīgas pasākumiem. Es pat reiz rakstīju pašai 6. vsk, vai vēl notiek pasākumi kā tādi, bet nu atbildi gaidu vēl joprojām...
Domāju, ka pasākumi vēl notiek, jo savādāk kāds jau būtu atrakstījis, ka mums ir nepareiza vai novecojusi informācija.